Tüdruku peokleidid temaatilistel pidudel

Me otsustasime täiendada oma peokauba valiku ka pidulikute kleitidega, selleks et pakkuda teile võimalikult kõike, mida vajate fantastilise peo korraldamiseks.

Teie väike tüdruk armastab ükssarvikuid? Siis miks mitte panna talle selga imekaunist Lovely kleiti ning täeindada pilti võlukeppiga ükssarvikuga ning pehme mänguasjaga?

Kõik vajalik peoruumi kaunisistamiseks ja peolauda serveerimiseks ükssarvikute stiilis leiate aga meie vastavast kollektsioonist. Valikus on nii vanikud ja õhupallid, kui ka taldrikud, topsid ja salvrätikud.

Peolauda võib kaunistada nii värviliste, kui ka kuldsete ükssarvikutega – igal juhul pidu tuleb välja täis maagiat ja võlu ning väike unistaja saab tantsida oma imelises kleidis terve õhtu.

Kui tüdrukule meeldib kuld ja sära, siis tehke talle unustamatut kuldset pidu – kaunistage peolauda kuldsetes ja roosa toonides, pange topsidesse kuldsed kõrred ning riputage toas palju läbipaistvaid õhupalle kuldse konfettiga. Valikus on ka paugutajad kuldse konfettiga, mis loovad täitsa fantastilist piduliku atmosfääri.

Tüdrukule sobib ilus kleit kahepoolsete kuldsete litritega, mille sära saab reguleerida – litrid võivad olla nii matid, kui ka säravad.

Kui sära on igal pool, siis väike tüdruk kindlasti tunneb ennast printsessina. Lisaks ta võib kanda ka käekotti kahepoolsete kuldsete litritega, kus ta saab hoida oma peeglit või juustekaunistusi.

Kuidas teie tütrele meeldiks pidu hirvepojadega võlumetsas? Happymania.ee pakub nii peolaua kaunistusi selles temaatikas, kui ka peokleiti vastavate aksessuaaridega.

Peokleit Incredible on õhuline ja printsessipärane, pilti täiendavad juustekaunistused hirvepoja kõrvadega ning pehme mänguasi ja unistaja parim sõber – hirvepoeg. Juustekaunistused lisavad romantikat tüdruku välimusele. Maagiat aitab luua võlukepp samast kollektsioonist.

Kui tüdruku välimus on täiuslik, võib valida peokaunistusi. On olemas vanikud, õhupallid ja ühekordsed nõud nii võlumetsa temaatikas, kui ka metsloomade temaatikas.

Ja see ei olnud veel kõik, mida nüüd pakkume väikestele printsessidele!

Mis arvate Valge luige temaatikast? Meil on pakkuda õhuline valge kleit väikesele baleriinale – pidulik kleit Valge luik. Lisaks sellele on pakkuda ka valged tiivad ja juuste kaunistus sule kujul – õrn ja naiselik baleriina välimus, mis kindlasti meeldib igale tüdrukule.

Peolauda saate katta topsidega ja taldrikutega happymania.ee e-poe valikust. Suurepärane pidu on garanteeritud!

Aga valikus ei ole ainult peokleidid. On olmeas ka tüllseelik, pidulik keep ning örn ja öhuline pidulik krae. Valik on suur, aga tüdruku unistused on piiramatu. Oma peokleitide kollektsiooniga soovime aidata ellu viia vähemalt mõned tüdruku inistused.

Ja veel unustasime ühest olulusest asjast – kingitused! Väga tore kingitus on pehme nukk retro stiilis teise kleidiga komplektis. Pakutud ilusas karbis see kindlasti rõõmustab sünnipäevalast.

Leia kõige parema kleiti Happymania.ee e-poest: